A&O fonds voor Rijksambtenaren

Loopbaanadvies
Op grond van artikel 71b ARAR heeft elke rijksambtenaar het recht om eenmaal per vijf jaar een vertrouwelijke loopbaanscan te doen, met behulp van een professionele loopbaandeskundige. Je kunt een loopbaanscan aanvragen via je leidinggevende of via het A+O fonds Rijk. Op deze pagina kun je het loopbaanadvies aanvragen via het A+O fonds Rijk.

Aanvraag loopbaanadvies: 1.500 euro voor je loopbaan!

Wil je aan de slag met je loopbaan? Grijp dan nu je kans en vraag een loopbaanadvies aan via het A+O fonds Rijk. Het loopbaanadvies helpt je om jouw plek te vinden op de arbeidsmarkt. Dat kan bij de rijksoverheid zijn of daarbuiten, maar in elk geval een plek die past bij jouw kwaliteiten van vandaag en je mogelijkheden in de toekomst.

Wat is het?

Een subsidie van maximaal 1.500 euro voor je loopbaanadvies. Je kiest zelf een professionele loopbaandeskundige (CMI-gecertificeerd) die je helpt afspraken te maken over je verdere loopbaan.
Wat je met het loopbaanadvies doet, bepaal je zelf. Mogelijk houd je het voor jezelf en trek je je eigen plan, of je kaart het aan bij je jaarlijkse loopbaangesprek. Anonimiteit is in ieder geval verzekerd.

Voor wie?

Ben je rijksambtenaar en de afgelopen drie jaar onafgebroken in dienst van het Rijk geweest? En heb je nog niet eerder gebruik gemaakt van de regeling loopbaanadvies? Dan is de kans groot dat je mee kunt doen.
Vul eerst de vragen in onder 'volgende' (onderaan de pagina). Dan weet je binnen een paar minuten of je aan de voorwaarden voldoet. Als dat zo is, krijg je een e-mail met uitleg over de verdere aanvraag.

Aanmelden

Je kunt je voor deze regeling aanmelden via 'volgende' (onderaan de pagina).
De regeling loopt af op 30 september 2019. Het beschikbare budget is beperkt, dus schrijf je snel in!

Het A+O fonds Rijk financiert dit loopbaanadvies. In het A+O fonds Rijk werken de vakorganisaties FNV Overheid, AC Rijksvakbonden, CNV Overheid en het CMHF met de werkgever Rijk samen aan het verbeteren van de arbeidsmarkt binnen de rijksoverheid.

Meer informatie: a&ofondsrijk