Marloes Janknegt

Mensen en hun drijfveren blijven mij fascineren. Werkgeluk is een thema dat mij al jaren raakt. Wat zorgt ervoor dat jij lekker in je vel zit en dat je je werk met energie doet? Mensen ervaren mij als een energie-gever die op een persoonlijke, open, enthousiaste en rustige manier de gesprekken voert. Daarbij ben ik praktisch en positief. Met als resultaat dat je met plezier naar het werk gaat en daarin meer energie ervaart.

Jarenlang heb ik zelf geworsteld met een goede balans tussen werken, privé, mijn eigen overtuigingen en mijn karaktereigenschappen. Ik ben van mijzelf perfectionistisch, gevoelig, loyaal en een harde werker. Allemaal ingrediënten om over je grens te gaan en veel stress te ervaren. Ik heb tegenslagen ervaren en weet als geen ander dat werk veel invloed kan hebben op je leven. Ik heb ervaren dat je met kleine dingen je werk fijner kan maken. Dat je zelf heel veel kan doen om meer werkgeluk en minder spanning te ervaren. Hierdoor ben ik mij gaan specialiseren in werkgeluk en stress. Hoe kan jij de regie weer in eigen hand kan nemen. Want jij staat aan het roer hiervan en alleen jij kan hier iets aan veranderen.

Mijn missie: Zorgen dat mensen met kleine aanpassingen weer werkgeluk gaan ervaren en met minder stress hun werk kunnen doen!

Respect, eerlijkheid en authenticiteit zijn belangrijke waarden voor mij. In mijn coaching ben ik praktisch en kijk ik altijd naar de mogelijkheden. Ik ben TMA gecertificeerd en ben dus bevoegd om deze talenten en drijfveren analyse af te nemen. Vanaf 2002 ben ik actief in het werkveld mens en arbeid en heb mij gespecialiseerd in loopbaanvraagstukken en in stress vraagstukken.

Dit doe ik in de Achterhoek, Twente en Stedendriehoek. Wil je ook weer regie krijgen over je eigen loopbaan? Wil je weten hoe je om kan gaan met spanningen? Ik maak graag kennis met je.

Werkervaring

Coach en trainer Carrièrewereld | 2013 - heden
• Loopbaancoaching
• Duurzame inzetbaarheid
• Outplacement.
• Re-integratie 1e en 2e spoor.
• Burn-out begeleiding.

Projecten voor onder andere:
Rijksoverheid UBR HR Experts, Onderwijsspecialisten, RiseSmart/ Randstad, Alliander, C3werkt!, Rabobank, Livio, Carint Reggeland, Openbaar Ministerie, ING, Friesland Campina, Staatvandienst.

Arbeidsmarktadviseur Uticon| 2010 – 2013

P&O adviseur specialisatie Werving & Selectie Sweco| 2003 – 2010

Opleidingen

2018 - 2019   HBO Burn-Out coaching.
2013 - 2014   HBO Loopbaanadvisering, Coaching en Persoonlijke Ontwikkeling.
2008 - 2009  Post Bachelor ERI-B (Werving en Selectie/ Arbeidsmarktcommunicatie)
1998 - 2002  HBO Bachelor Facility Management Saxion Hogescholen

Cursussen

2019 TMA Certificering
2016 NLP Practitioner
2013 Niveaus van verandering van Bateson (via Randstad)
2013 Loopbaanbegeleiding (via Randstad)
2011 Training Online Talentmanager (gebaseerd op het Quinnmodel)
2011 Strategische Personeelsplanning

Enkele opdrachtgevers

blijf op de hoogte