Marloes Janknegt

Mensen en hun drijfveren blijven mij fascineren. Werkgeluk is een thema dat mij al jaren raakt. Wat zorgt ervoor dat jij lekker in je vel zit en dat je je werk met energie doet? Mensen ervaren mij als een energie-gever die op een persoonlijke, open, enthousiaste en rustige manier de gesprekken voert. Daarbij ben ik praktisch en positief. Met als resultaat dat je met plezier naar het werk gaat en daarin meer energie ervaart.

Jarenlang heb ik zelf geworsteld met een goede balans tussen werken, privé, mijn eigen overtuigingen en mijn karaktereigenschappen. Ik ben van mijzelf perfectionistisch, gevoelig, loyaal en een harde werker. Allemaal ingrediënten om over je grens te gaan en veel stress te ervaren. Ik heb tegenslagen ervaren en weet als geen ander dat werk veel invloed kan hebben op je leven. Ik heb ervaren dat je met kleine dingen je werk fijner kan maken. Dat je zelf heel veel kan doen om meer werkgeluk te ervaren. Hierdoor ben ik mij gaan specialiseren in werkgeluk en hoe je zo goed mogelijk met stress om kan gaan. Hoe je de regie weer in eigen hand kan nemen. Want jij staat aan het roer hiervan en alleen jij kan hier iets aan veranderen.

Respect, eerlijkheid en authenticiteit zijn belangrijke waarden voor mij. In mijn coaching ben ik praktisch en kijk ik altijd naar de mogelijkheden. Ik ben TMA gecertificeerd en ben dus bevoegd om deze talenten en drijfveren analyse af te nemen. Vanaf 2002 ben ik actief in het werkveld mens en arbeid en heb mij gespecialiseerd in loopbaanvraagstukken en in stress vraagstukken.

Dit doe ik in de Achterhoek, Twente en Stedendriehoek. Wil je ook weer regie krijgen over je eigen loopbaan? Wil je weten hoe je om kan gaan met spanningen? Ik maak graag kennis met je.

Enkele opdrachtgevers

blijf op de hoogte