Loopbaancoach werkgeluk

Je staat nu op het punt om meer regie te gaan nemen in je loopbaan. Zelf aan het roer. Zelf je loopbaan bepalen. Dus zoek je meer werkgeluk. Een baan waar je fluitend voor op staat. Waar je passie ligt. Waar je een verschil maakt. Slim om vooraf te verkennen wat dat is. Wat kan jou gelukkig maken in je loopbaan en welke succesfactoren zijn doorslaggevend. En hoe kan je je talenten verder ontwikkelen. Zodat je gaat groeien in je loopbaan. Als loopbaancoach werkgeluk zorg ik dat je de regie weer terug krijgt. Dat je zelf in de lead bent. Dat is een heel persoonlijk traject. De begeleiding wordt ook als e-coaching aangeboden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de natuur in te gaan waarbij rekening wordt gehouden met 1,5 meter afstand.

1.Loopbaanoriëntatie
2.Loopbaankeuze
3.Outplacement

Iedereen heeft talenten, maar niet iedereen weet wat zijn talenten zijn. En hoe hij die kan inzetten. Waar kom jij het beste tot je recht? Past je huidige werk nog bij je? Hoe kan je die talenten optimaal ontwikkelen en inzetten?

Lees verder

Misschien maak je nu de keuze om meer regie te willen nemen in je eigen loopbaan. Zelf aan het roer. Zelf je loopbaan bepalen. Dus zoek je meer werkgeluk. Zo een waar je fluitend voor op staat. Welke keuze in je loopbaan ga jij nu maken?

Lees verder

Een andere baan vinden dat bij je past is meer dan alleen een zoektocht naar een baan. Het is ook nieuwe vaardigheden leren, omgaan met veranderingen, afscheid nemen van je werkgever en ontdekken wat je wil in je loopbaan.

Lees verder

Wat kan je verwachten:

1.Vrijblijvende kennismaking
We starten met een kennismakingsgesprek dat ongeveer een uur in beslag neemt. Tijdens het gesprek vertel ik wie ik ben, waar ik voor sta en wat je globaal kunt verwachten. We gaan onderzoeken hoe jij weer meer werkgeluk gaat ervaren. Jij vertelt mij hoe je situatie momenteel is, waar je mee zit of tegenaan bent gelopen en waar je mee aan de slag wilt: wat moet het coachtraject voor jou opleveren? Hierna formuleren we jouw doelstelling en gaan we in op de verwachte duur van het traject en praktische zaken. Als we er samen een goed gevoel over hebben, dan besluiten we om samen te gaan werken. Uiteraard mag je hier ook na het gesprek over nadenken en je besluit later doorgeven. Vervolgens ontvang je een offerte met daarin de afspraken en het plan van aanpak. De begeleiding wordt ook als e-coaching aangeboden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de natuur in te gaan waarbij rekening wordt gehouden met 1,5 meter afstand.

2.Coaching
Elke coaching is anders en wordt op maat gemaakt. De inhoud van de coaching wordt afgestemd op de wensen en behoeften van jou. Omdat Carrièrewereld van mening is dat je het snelste leert als je ermee aan de slag gaat, is de coaching toekomstgericht en praktisch van aard. Je leert het snelste als je gaat doen! Dus je zal concrete oefeningen mee krijgen die je in de praktijk gaat oefenen. Het coachtraject bestaat gemiddeld uit 4-7 coachgesprekken.  De gesprekken vinden plaats met een tussenpoos van twee weken. Vaak zijn aan het einde van het traject de periodes tussen de gesprekken wat langer. Na elk coachgesprek ga je met praktische concrete werkpunten aan de slag.

3.Evaluatie
Tijdens het laatste gesprek blikken we terug en kijken we naar de toekomst. In de meeste gevallen is één traject voldoende om verder te kunnen.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking! Plan hier online een vrijblijvende kennismaking. Vind je het fijn om eerst persoonlijk contact te hebben? Geen probleem! Neem gerust contact op met Marloes loopbaancoach werkgeluk via 06-22844618 of via info@carrierewereld.nl