Geen stress, geen burn-out

Stress is nodig om alert te zijn, om net dat extra stapje te zetten en uitgedaagd te blijven. Maar te veel stress kan je flink in de weg zitten. Dit kan veel invloed hebben op je (werk) geluk.

Burn-out klachten kunnen veroorzaakt worden door veel verschillende factoren. Een belangrijke factor is een niet passende werkplek. Maar werk/privé balans, privé omstandigheden, te hoge werkdruk, werkhouding, persoonlijkheid, de sfeer in het team, je werkomgeving of de relatie met je leidinggevende kunnen ook veel stress klachten geven.

In de huidige maatschappij krijgen steeds meer mensen te maken met stress op een manier dat er problemen ontstaan in gezondheid, privé en werk. Met Marloes kijk je naar waar je vandaan komt en hoe je hier bent gekomen, maar vooral ook wat je wil en hoe je weer grip kunt krijgen op je eigen leven. Er is geen aan/uit knop naar herstel, maar er is wel een weg. Die kun je vanaf vandaag gaan bewandelen. Marloes werkt nauw samen met Liberi en werk volgens hun werkwijze. in de regio Twente, Achterhoek en Stedendriehoek. Stress coaching bij Carrièrewereld is praktisch en direct toepasbaar.

Wat kan je verwachten?

1.Vrijblijvende kennismaking
We starten met een kennismakingsgesprek dat ongeveer een uur in beslag neemt. Tijdens het gesprek vertel ik wie ik ben, waar ik voor sta en wat je globaal kunt verwachten. Jij vertelt mij hoe je situatie momenteel is, waar je mee zit of tegenaan bent gelopen en waar je mee aan de slag wilt: wat moet het coachtraject voor jou opleveren? Hierna formuleren we jouw doelstelling en gaan we in op de verwachte duur van het traject en praktische zaken. Als we er samen een goed gevoel over hebben, dan besluiten we om samen te gaan werken. Uiteraard mag je hier ook na het gesprek over nadenken en je besluit later doorgeven. Vervolgens ontvang je een offerte met daarin de afspraken en het plan van aanpak.

2.Coaching
Elke coaching is anders en wordt op maat gemaakt. Bij burn-out coaching gaan we zoveel mogelijk de natuur in en gebruiken we de natuur bij de coaching. De coaching wordt afgestemd op jouw tempo. Omdat Carrièrewereld van mening is dat je het snelste leert als je ermee aan de slag gaat, is de coaching toekomstgericht en praktisch van aard. De coaching is daarnaast positief en speelt in op waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Dus je zal concrete oefeningen mee krijgen die je in de praktijk gaat oefenen.

3.Afronding
Tijdens het laatste gesprek blikken we terug en kijken we naar de toekomst. In de meeste gevallen is één traject voldoende om verder te kunnen.

Ik maak graag kennis met je! Plan hier zelf online een afspraak. Vind je persoonlijk een afspraak maken prettiger? Geen probleem! Neem gerust contact op met Marloes via info@carrierewereld.nl of via 06-22844618.